Proiectare

In cadrul serviciilor de proiectare, societatea noastra asigura pentru  statii de tratare apa potabila, statii de epurare ape uzate menajere, statii de epurare ape uzate industriale, urmatoarele servicii:
  1. Studii de fezabilitate
  2. Proiecte Tehnologice
  3. Proiecte tehnice
  4. Detalii de executie

Implementare

Societatea noastra  asigura sprijin tehnic in vederea obtinerii celor mai bune solutii tehnico-financiare, in determinarea, implementarea si adoptarea solutiilor, incluzand procesele de tratare si epurare ape.

Cu o echipa bine formata (ingineri proiectanti, ingineri mecanici, ingineri specializati in proiectarea si dezvoltarea proceselor de tratare si epurare ape) oferim solutii la cheie pentru realizarea urmatoarelor servicii de consultanta:

  • Determinarea procesului  tehnologic optim
  • Adoptarea solutiilor optime
  • Consultanta in verificarea solutiilor tehnice existente si inbunatatirea, dezvoltarea acestora.

Mentenanta

Societatea noastra dispune de service autorizat atat pentru produsele proprii cat si pentru alte produse din domeniu comercializate de alti furnizori/producatori.

Produsele achizitionate de societatea noastra dispun de o garantie de min 24 de luni. Pe aceasta perioada asiguram atat service cat si interventie la fata locului pentru orice defectiune semnalata. Pentru perioada post garantie asiguram atat piese de schimb, piese consumabile,  cat si interventii la fata locului, contra cost.

Luand in considerare domeniul de activitate, majoritatea produselor utilizate sunt constructii mecanice cu una sau mai multe sisteme de actionare, care necesita o mentenanta precisa, conform instructiunilor din manualul de operare al produselor, altfel riscam o deteriorare premature a acestora.

In vederea evitarii acestor situatii, societatea noastra propune incheierea unui contract de colaborare pentru service si mentenanta.

Service si mentenanta oferim si pentru domeniul Electric, Automatizare si SCADA.

CONTACTEAZA-NE

Tel/Fax. 0264 599 805
Mobil: 0745 585 367

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii. Iti stam la dispozitie.

office@borgeraquatech.ro
sales@borgeraquatech.ro

Adresele de mail pe care ne poti contacta.

Cluj-Napoca, Str. Orastie, nr. 10
(In incinta Transilvania Constructii)

Aici ne gasesti pe noi, te asteptam!